top of page

HAI SĂ VEDEM CE MAI E NOU...

O abordare de 360˚: nutriția corpului, a sufletului si a minții.

Când cineva spune cuvântul "nutriție", ce iți vine în minte? De cele mai multe ori doar alimente. Cand mă întreabă cineva: "Care este profesia ta?" Și spun nutriționist, cele trei întrebari de top pe care le primesc sunt:

​​1)" Cum pierd în greutate? sau tocmai am pierdut din greutate dar cum sa ma mențin mai departe?"

2) "Chestia asta sau asta îngrașa?"

3) "Care este parerea dvs. despre aceasta dietă?"

Majoritatea oamenilor doresc să mănânce sănătos pentru a slăbi sau pentru a rămâne slabi, ceea ce nu este rău neaparat.

Cu toate acestea abordarea mea se concentrează pe un stil de viată menținut pe tot parcursul vieții, mai degrabă decât pe pierderea rapidă și nesănătoasă în greutate.

Această abordare, va duce la pierderea în greutate naturală, sănătoasă și în ultimul rând durabilă. Vezi tu, corpul este un sistem foarte bine construit, și știe unde ar trebui să fie.

Cu toate acestea o dietă nepotrivită, lipsa de exerciții fizice si stresul determină sistemul să “funcționeze defectuos”( adică să pui în greutate, să ai o piele nesănătoasă si să ai o digestie deficitara).

Dar o alimentație adecvată nu include doar hranirea corpului tău, înseamnă de asemenea, să-ți hrănești mintea, sufletul și viața ta exterioara. Această include gandirea pozitivă, onorarea sentimentelor tale și înconjurarea voastră cu oameni care vă vor ajuta să nu vă mai faceți rău. Mulți factori influențează de ce și când mâncăm.

Cu toate aceastea mâncăm din diferite motive și există din ce în ce mai mulți oameni care mănâncă compulsiv.

Obiceiurile pe care le dobândim le dezvoltăm în copilarie, inclusiv modul în care vedem viața și mâncarea.

Din păcate majoritatea populației mănânca pe baza emoțională, pentru că suntem ființe umane.

Gândurile si emoțiile noastre ne afectează si alimentația.

Filozofia mea privind nutriția este o abordare integra și cuprinzătoare. Scopul meu pentru clienții mei nu este doar pierderea în greutate – este ECHILIBRUL si PACEA MINȚII.

Oamenii doresc deseori sa piardă prima dată din greutate și apoi să se îndrepte către echilibrul interior.

Cu toatea aceastea, dacă obtineți mai întai echilibrul si pacea minții, este mult mai probabil ca greutatea pe care o pierdeți să nu revină.

Vreau ca oamenii sa gândească sănătos(minte), să fie sănătoși( corp) și să se simtă sănătoși(spirit).

La prima consultație vom discuta despre obiceiurile alimentare avute, despre istoricul medical și despre activitatea fizică depusă. Pentru a vă putea creea un plan alimentar cât mai precis este esențial să avem o conversație sinceră.

bottom of page