top of page

3 motive pentru care ar trebui să vă hrăniți bebelușul cu alimente organiceEști proaspăt părinte? Dacă da, este posibil să căutați alimente sigure și sănătoase pentru a vă hrăni bebelușul. Atunci când faceți acest lucru, veți constata că aveți un număr mic de opțiuni. Din păcate, un număr mare de alimente pentru bebeluși aflate în prezent pe piață nu pot fi considerate complet naturale. Dacă acest lucru vă îngrijorează, poate doriți să vă faceți timp pentru a examina alimentele organice pentru bebeluși.


Oricât de plăcut ar fi să auziți că alimentele organice pentru copii sunt sigure și sănătoase pentru a vă hrăni copilul, s-ar putea să căutați motive pentru care ar trebui să faceți acest lucru. La urma urmei, mâncarea organică este cunoscută pentru prețurile sale crescute. Sunt mulți părinți aflați pentru prima dată în viață care se întreabă dacă acest cost merită cu adevărat. După o examinare atentă, veți vedea că da. De fapt, există cel puțin trei motive pentru care ar trebui să vă hrăniți noul bebeluș cu alimente organice pentru copii.1. Hrana organică pentru bebeluși este sănătoasă


Motivele de sănătate sunt doar unul dintre multele motive pentru care hrana organică este ideală pentru bebeluși. Așa cum am precizat anterior, multe produse alimentare destinate bebelușilor nu pot fi considerate complet naturale. Acest lucru se datorează faptului că multe companii adaugă zaharuri nesănătoase și alți aditivi. Acesta nu este cazul alimentelor organice.


Există mai multe dovezi științifice, care susțin că alimentele organice pot contribui la îmbunătățirea sănătății unui copil, precum și a comportamentului acestuia acum și pe termen lung. În ciuda dovezilor științifice, mulți părinți nu sunt dispuși să își asume acest risc. Un alt impact este legat de retrageri. Fie că este vorba de retragerea jucăriilor, a alimentelor sau a hainelor, părinții sunt îngrijorați de faptul că firmele respectă întocmai toate restricțiile guvernamentale. Mulți se întreabă dacă un producător de jucării poate pune prea mult led într-o jucărie, pot prea multe substanțe chimice să ajungă în alimentele pentru copii?2. Opțiunile pe care le aveți


Un alt motiv dintre multele motive pentru care toți părinții ar trebui să ia în considerare hrănirea bebelușilor cu alimente ecologice pentru bebeluși este datorită opțiunilor pe care le au, în ceea ce privește aromele. Din păcate, mulți părinți cred în mod eronat că alegerea alimentelor organice limitează numărul de alimente pe care copiii lor le vor putea consuma. Da, acest lucru este adevărat în unele cazuri, dar ați putea fi surprinși de câte arome și alimente de diferite varietăți sunt disponibile pentru bebeluși și alți copii mici.


Ca un exemplu de a avea o opțiune, în ceea ce privește alimentele organice magazinvegan.com este un cunoscut distribuitor de produse alimentare organice pentru familii. În ceea ce privește mâncarea lor pentru bebeluși la borcan, care este ideală pentru sugari, aceștia au arome care includ mere, morcovi, banane, mazăre, cartofi dulci și pere. De asemenea, este important de menționat că aceste arome sunt doar pentru alimentele pentru bebeluși la borcan. Formula organică, cerealele din orez și alte gustări pot fi făcute și ele organic.


3. Îți poți face singură mâncare organică pentru bebeluși


Așa cum am menționat anterior, mâncarea organică pentru bebeluși costă mai mult decât alimentele tradiționale. Acest lucru se datorează în parte pașilor suplimentari care trebuie luați pentru a se asigura că toate alimentele sunt organice, inclusiv certificarea. Deși multe magazine alimentare și magazine de alimente organice, atât online cât și offline, oferă reduceri și reduceri, costurile pot fi totuși prea mari pentru mulți părinți. Dacă este cazul pentru dumneavoastră, puteți totuși să vă hrăniți bebelușul cu alimente organice pentru bebeluși făcându-vă singuri. De fapt, s-ar putea să fiți surprins cât de ușor este să faceți acest lucru. Tot ce trebuie să faceți este să găsiți rețete de mâncare de casă pentru bebeluși și să vă asigurați că folosiți fructe și legume organice.

După cum puteți vedea, există o serie de motive, dintre care trei au fost prezentate mai sus, pentru care mâncarea organică este excelentă pentru bebeluși. Dacă sunteți preocupat de copilul dumneavoastră, de sănătatea acestuia și de ingredientele găsite în multe alimente obișnuite, ar trebui examinată hrana organică pentru bebeluși. Pe lângă alimentele pentru bebeluși la borcan, există, de asemenea, companii care vând alimente organice concepute pentru copiii mici.


Comments


bottom of page