top of page

Ce să mâncăm la street food?

Heeei, va pup si va pup!


Dupa cum stiti zilele acestea in Brasov se desfasoara un festival de Street Food.

Acest eveniment îmi place foarte mult, imi place mancarea, socializarea si este un prilej minunat sa descoperim o parte din cultura culinara a altor tari.Va recomand sa incercati mereu si alte feluri de mancare.

Nu recomand sa consumati feluri de mancare pe care le regasititi cu usurinta si in orasele voastre, cum ar fi burgerii care au luat o mare amploare in ultima perioada, sau celebra pizza. Aveti multe alte variante foarte gustoase.


Sa va spun ce fac eu cand merg la street food :)


În primul rând aleg sa incerc ceva nou, doar un preparat, bineinteles, iar in al doilea rand si cel mai important, impart portia cu iubitul/mama/prietenii si incerc sa merg pe jos pana acasa. Stiti vorba aia "mersul pe jos face piciorul frumos" :)


Daca o sa consumati cu moderatie orice preparat de la un street food, desi modul in care sunt preparate nu este cel mai sanatos, va spun cu mare drag ca o singura data nu o sa produca schimbari negative in organismul dumneavoastra.Nu considerati aceste mese, ca si restrictii, deoarce acestea sunt interpretate, inconstient, drept pedepse. Tot ce se intampla in corp legat de mancare, se intampla si in minte.

Cateva recomandari personale pentru street food:


Mancarea indiana, mancarea mexicana si fructele de mare.


Sa avem o zi minunata!

Va multumesc pentru vizita! 🙏


Comments


bottom of page