top of page
WEB.png

Carte Good + Health

Mănâncă fără vinovăție

Varianta print + varianta electronică

Iată ceea ce vei învăța

Numele meu este
Alexandra Culinescu

"O cale blândă și sustenabilă de a pierde în greutate pentru oamenii care iubesc mâncarea grozavă!"

Ți-ai dorit să slăbești, dar ai fost frustrată de tot felul de diete?

Aceasta nu este o altă carte de dietă.

Și asta e bine.

Pentru că nu ai nevoie de o altă dietă.

Trecând printr-o copilărie traumatizantă,  am apelat la tot fel  lucruri pentru a face față situației, creându-mi obiceiuri fără noimă și tipare de alimentație care m-au făcut să mă simt din ce în ce mai rău.

 

Recunoscându-mi obiceiurile toxice de o viață, am dezvoltat o curiozitate interioară și o acceptare care mi-au permis să trec peste vechile mecanisme de adaptare care nu-mi mai erau de folos. Învățând și practicând alimentația intuitivă, mănânc acum cu bucurie și ușurință în fiecare zi.

 

Pe parcursul anilor am analizat nevoile clientelor și mi-am dat seama că rețetele sănătoase sunt cea mai simplă, dar și cea mai eficientă metodă de a ajunge la obiectivele dorite. 

 

De aceea am creat acest ghid simplu pentru cei care vor să slăbească, să gestioneze mâncatul pe fond emoțional, sau cei care nu mai știu ce să gătească, sau pentru cei care doar au nevoie de inspirație sănătoasă.

 

A mânca echilibrat și sănătos nu trebuie să fie greu. Este nevoie doar de puțină reeducare cu privire la ce alimente să cumpărați și cum să le preparați. Ebook-ul “Good+Health”  Mănâncă fără vinovăție, conține rețete  pentru a începe să pregătiți mese gustoase, simple și pline de nutrienți. 
 

bottom of page